Mail adres

info@leidscherijntelecom.nl

Winkel Adres

Londenstraat 8 3541 CB  Utrecht

Telefoon Nummer

030-8783446

Social Media

fb.com/leidscherijntelecom

Ophaalservice

Maak gebruik van onze handige ophaalservice als u niet in staat bent om persoonlijk naar onze winkel te komen. Bij Leidsche Rijn Telecom begrijpen we dat het soms lastig kan zijn om uw smartphone langs te brengen voor reparatie, en daarom bieden we deze service aan. Het beste nieuws is dat het onderzoek naar het probleem altijd kosteloos is, met uitzondering van vochtschade.

Wanneer uw smartphone bij ons arriveert, gaan onze ervaren technici meteen aan de slag met een grondig onderzoek. Dit doen we om het probleem nauwkeurig vast te stellen, zodat we u de meest passende oplossing kunnen bieden. We hechten veel waarde aan transparantie, daarom zullen we u duidelijk informeren over de reparatiekosten zodra we het probleem hebben vastgesteld. Zo weet u precies waar u aan toe bent voordat we met de reparatie beginnen.

Bij Leidsche Rijn Telecom streven we ernaar om onze klanten nooit voor verrassingen te laten staan. We geloven in eerlijke prijzen en hoogwaardige service. Nadat u akkoord gaat met de reparatiekosten, zullen onze bekwame monteurs uw smartphone snel en efficiënt repareren.

Als u wilt profiteren van onze ophaalservice, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bellen of een e-mail sturen om een afspraak te maken. Bij Leidsche Rijn Telecom staan we altijd klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw smartphone weer in perfecte staat verkeert. Vertrouw op ons voor al uw reparatiebehoeften.

Privacy

Iedereen binnen het bedrijf is zich bewust hoe belangrijk privacy tegenwoordig is. Wij vragen daarom liever niet om uw code. U bent ook niet verplicht deze te geven. Mochten we toch de code moeten hebben gaan we uiteraard discreet om met data en openen wij enkel applicaties noodzakelijk voor het testen.

Klantenservice

Onze klantenservice is 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 9:30 tot 19:00 voor uw vragen. Per email kunt u ons ook altijd mailen en snelle reacties verwachten.

U kunt contact opnemen met Leidsche Rijn Telecom op de volgende manier:

E-Mail: info@leidscherijntelecom.nl

Tel: 030-8783446