Telefoon reparatie Utrecht laten doen door LeidscheRijnTelecom

Het is erg vervelend als uw telefoon stuk is. Bij Leidscherijntelecom snappen we dat u de telefoon zo snel mogelijk weer gerepareerd wilt hebben. Wij hebben erg veel kennis van alle bekende telefoonmerken. Doordat wij zoveel ervaring hebben met het repareren van telefoons lukt het ons vrijwel altijd om de telefoon te repareren terwijl u nog wacht. Wij hebben vaste tarieven en u krijgt dus nooit last van onverwachtse kosten. Wij vinden communicatie met de klant erg belangrijk, wij zullen dus altijd heldere afspraken met u maken en deze ook nakomen. U kunt met of zonder afspraak bij ons terecht. Door onze goede service zijn wij een mooie mogelijkheid voor telefoon reparatie Utrecht.

Wat doen wij naast telefoon reparatie Utrecht?

Wij zijn een expert op het gebied van telefoon reparatie Utrecht, maar hiernaast kunnen wij nog veel meer voor u betekenen. Zo kunnen wij ook uw laptop, computer of tablet repareren. Ook hierin hebben onze experts erg veel ervaring. Daarnaast kunnen wij uw internet of bekabeling voor u regelen. Of u nou een ADSL, glasvezel of kabelverbinding heeft, wij kunnen alles optimaal voor u instellen.

De medewerkers van Leidscherijntelecom werken altijd zorgvuldig. Wij zijn een betrouwbaar reparatiebedrijf. Alle gegevens die op uw telefoon staan zijn veilig bij ons. Als u verzekerd bent, dan is er een kans dat uw reparatie vergoed wordt. Mocht u vragen hebben over onze diensten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan door ons een mailtje te sturen, maar u mag ons ook bellen. Wij zijn een van de bekendere telefoonreparatie zaken in Utrecht, dit komt door onze goede service en betrouwbaarheid.

Waar worden onze klanten blij van?

 • Smart service with a smile.
 • Duidelijke uitleg, eerlijk advies.
 • Klaar-terwijl-u-wacht reparatieservice.
 • Met of zonder afspraak.
 • Mogelijkheid om op te sturen.
 • Ophaalservice.
 • Geen onderzoekskosten
 • Duidelijke tarieven, all-in prijzen.
 • Tot 12 maanden garantie.
 • Gebruik van hoogste kwaliteit onderdelen.
 • Goed bereikbaar.
 • Pinnen en contant betalen.
01

Ophaalservice

Heeft u geen tijd om langs te komen? Maak gebruik van ons ophaalservice

02

Duidelijke uitleg, eerlijk advies

U krijgt van ons altijd een eerlijk advies om weer goed verder te gaan.

03

Geen Onderzoekkosten

Bij ons betaald u geen onderzoekkosten. U krijgt ook altijd van te horen hoe duur het reparatiekosten zullen worden dus nooit verassingen

Zeer flexibel reparatiebedrijf

We proberen u altijd te helpen. U kunt uw toestel op sturen. Op laten halen(Utrecht). Langs komen met of zonder afspraak.

Woont u niet in de buurt maar u wilt toch gebruik maken van onze diensten ? U kunt uw toestel altijd opsturen uw toestel wordt binnen 2 dagen na ontvangst weer terug gestuurd.

Woont u in de buurt, maar u heeft geen langs te komen. U kunt gebruik maken van ons ophaalservice. Neem gerust contact op

U bent altijd van harte welkom met of zonder afspraak.