Zakelijk

Zakelijke gebruikers

Voor u en uw medewerkers is het van belang dat zij bereikbaar zijn. Minstens zo belangrijk dat uw medewerkers representatief voor de dag komen. Een medewerker met een kapotte of slecht werkende telefoon reflecteert terug op uw bedrijf.
Leidsche Rijn Telecom ontzorgd u met de aanschaf en onderhoud van uw Mobiele telefoon park middels reparatie, vervanging en inkoop van oude toestellen. Dit doen we al met veel passie sinds 2015.

Snel weer online

Voor zakelijk kunt u langskomen en een defecte telefoon binnen 30 minuten laten maken of het kapotte apparaat aan ons opsturen. Langskomen betekent in 95% van de gevallen binnen 30 minuten weer op weg bent. De factuur betaald u ter plekke met PIN of achteraf op rekening! De BTW factuur ontvangt u als PDF bestand per email en kunt u daarmee direct verwerken in uw administratie.

Privacy

Iedereen binnen het bedrijf is zich bewust hoe belangrijk privacy tegenwoordig is. Wij vragen daarom liever niet om uw code. U bent ook niet verplicht deze te geven. Mochten we toch de code moeten hebben gaan we uiteraard discreet om met data en openen wij enkel applicaties noodzakelijk voor het testen.

Klantenservice

Onze klantenservice is 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 9:30 tot 19:00 voor uw vragen. Per email kunt u ons ook altijd mailen en snelle reacties verwachten.